Numele meu este Adrian Silviu Gabriel Huniade.

In plan profesional am absolvit Facultatea de Marketing din cadrul “Universitatii Vasile Goldis” din Arad cu specializarea de economist in Marketing-Management.

 In decembrie 1997 am făcut cunoștiință pentru prima oară cu terapiile alternative și complementare participând la Targu-Mureș la cursul “Tehnici si metode practice de vindecare folosind BIOMAGNETISMUL”.

Am studiat și practicat de-a lungul anilor Tehnica Radianta, Qigong, Prananadi, Ho’oponopono, Theta Healing.

 

In prezent sunt Consilier de dezvoltare personală ,Terapeut acreditat OPMCA pentru Tehnica Radianta și Theta Healing si Instructor Theta Healing fiind acreditat si autorizat de către Institul Think din SUA pentru a preda in intreaga lume urmatoarele cursuri:Theta Healing Baza ,Theta Healing Avansat ,Dig Deeper, Tu si Creatorul, Ritm pentru sanatate si greutate perfecta si Manifestare si Abundenta.

 

Prin Conceptul Lumina Abundentei intenționez sa transmit mai departe cunoașterea acumulata de-a lungul timpului cât mai multor oameni.

Atunci când suntem capabili sa descoperim lumina din noi o sa ne putem bucura de abundentă in toate domeniile de activitate ale vieții noastre.

Lasa-mi un mesaj

Ai o intrebare pentru mine? completeaza formularul de contact de mai jos te voi contacta eu!

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.