Numele meu este Adrian Silviu Gabriel Huniade.

In plan profesional am absolvit Facutatea de Marketing din cadrul “Universitatii Vasile Goldis” din Arad cu specializarea economist Marketing-Management.

Alte certificari:

 *Manager in activitatea de turism-acreditat de Ministerul Muncii 

 * Consilier de dezvoltare personala-acreditat de Ministerul Muncii

 *Formator-acreditat de Ministerul Muncii
*Terapeut Tehnica Radianta si Theta Healing -certificat de O.P.M.C.A.Romania
*Instructor certificat Theta Healing-Theta Healing Institute of Knowledge(THinK)U.S.A. 

*Facilitator Heal Your Life-metoda Louise Hay

In decembrie 1997 am făcut cunoștiință pentru prima oară cu terapiile alternative și complementare participând la Targu-Mureș la cursul “Tehnici si metode practice de vindecare folosind BIOMAGNETISMUL”.

Am studiat și practicat de-a lungul anilor Tehnica Radianta, Qigong, Prananadi, Ho’oponopono, Theta Healing,metoda Louise Hay.

 In prezent sunt Formator, Facilitator Heal Your Life-metoda Louise Hay , Instructor Theta Healing fiind acreditat si autorizat de către Institul Think din SUA pentru a preda Theta Healing in intreaga lume, Consilier de dezvoltare personală si Terapeut acreditat OPMCA pentru Tehnica Radianta și Theta Healing.

 Prin Conceptul Lumina Abundentei intenționez sa transmit mai departe cunoașterea acumulata de-a lungul timpului cât mai multor oameni.

Atunci când suntem capabili sa descoperim lumina din noi o sa ne putem bucura de abundentă in toate domeniile de activitate ale vieții noastre. 

Ne vedem la cursuri si seminarii unde va astept cu drag ca sa invatam si sa ne dezvoltam spiritual impreuna. Sanatate si iubire divina tuturor!

Lasa-mi un mesaj

Ai o intrebare pentru mine? completeaza formularul de contact de mai jos te voi contacta eu!

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.