Theta Healing® Tu si Creatorul

THETA HEALING® TU SI CREATORUL

Cerințe preliminare:Cursuri ThetaHealing® ADN2 Bază si Avansat;Dig Deeper

 

 In acest curs  invatati sa intelegeti curentul subconstient al propriei voastre minti,invatati cum functioneaza corpul vostru la rezolvarea problemelor si cum sa stiti de fapt diferenta dintre comunicarea cu energia Creatorului si comunicarea cu ego-ul sau cu sinele vostru superior. 

In timpul vietii, ar trebui să atingem niveluri de iubire: iubirea de sine, dragostea de Creator, iubirea pentru ceilalti, cum este să-ti iubești cu adevărat familia, să-ti iubesti prietenii și să iubesti lumea.

Trebuie să le putem stăpâni, dar cum le putem stăpâni dacă programele noastre deja purtate de noi spun că este imposibil?

 Amintiti-vă Creatorul este o energie a iubirii perfecte și pure. Este o iubire cunoscătoare,daca va amintiti asta vi se va schimba viața. Această energie, această fortă vitală, se află în fiecare atom si atomii sunt o parte din voi și o parte din tot ceea ce vă înconjoară. Vom învăta diferenta în a discerne și veți învăta cum să lucrati și să vă ghidati subconștientul pentru a lucra pentru dvs.Invatati exercitii si instrumente pentru a lucra cu voi insiva si cu ceilalti:Citirea Timpului Divin,Resetarea mintii,Iertarea si multe altele.

Acest seminar vă va învăta cum să vă direcționati mintea spre întelegere.

Durata cursului ThetaHealing® TU SI CREATORUL- 2zile

Diploma:

Este acordata de ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA.

Costul cursului: 900 RON.

Pentru înscriere :

 -e-mail cu numele şi prenumele complet ( aşa cum vreti sa apara pe diplomă), adresa şi numărul de telefon la :

            e-mail lumina.abundentei@gmail.com
Relatii la telefon 0726042604

Lasa-mi un mesaj

Ai o intrebare pentru mine? completeaza formularul de contact de mai jos te voi contacta eu!

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.