Theta Healing

Tehnica Theta Healing este o metodă prin care oricine poate sa isi imbunatateasca viata in toate aspectele ei(sanatate,fericire,relatii,stare materiala mai buna,etc.).

Theta Healing nu este o religie ,tehnica are la bază credinţa în Creatorul a Tot Ceea ce Este si este perfect compatibilă cu toate religiile planetei.

Tehnica ThetaHealing® a fost creată de Vianna Stibal si a fost transmisă de Vianna incepând cu anul 1995,  tehnica fiind predată în peste 152 de ţări de religii diferite.

 Theta Healing este o tehnica prin care oricine poate invata o metoda de meditatie prin care se realizeaza echilibrul la nivel energetic,  mental, emoţional și fizic, tot procesul având la bază credinţa în Creatorul a tot ceea ce este.

Prin aplicarea tehnicii Theta Healing oricine isi poate elibera subconstientul de programe limitative (convingeri, frici,resentimente, regrete) și sa le schimbe cu programele corecte ale Creatorului astfel incat sa aiba o viata mai buna.

 Theta Healing este acreditată in Romania de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară şi Alternativă (OPMCA).

Lasa-mi un mesaj

Ai o intrebare pentru mine? completeaza formularul de contact de mai jos te voi contacta eu!

Notă* Nici o terapie prezentată pe acest site nu înlocuieşte vizita la medic, controlul medical şi recomandările primite.