Curs Theta Healing Avansat ONLINE

CURS AVANSAT THETA HEALING® ADN2

In acest curs se aprofundeaza informatiile primite in cursul de Baza si veti intelege mai aprofundat lucrul si vindecarea cu cele 7 Planuri ale Existentei.

La acest curs veti primi din partea Instructorului cca.900 de instalari si descarcari de sentimente si programe benefice care sa va ajute sa va traiti viata in pace,bucurie,iubire si care va vor aduce sanatate profunda in toate structurile voastre.

La acest curs veti invata sa va bucurati altfel de viata stiind cum se simte iubirea Creatorului a tot ceea ce este din al 7-lea plan.

La finalul cursului Avansat ThetaHealing® daca doriti va puteti inscrie la cursurile de Instructor ThetaHealing® (informatii pe www.thetahealing.com) si puteti sa va inscrieti in Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa, pentru a deveni terapeut  ThetaHealing®.

 Pentru înscriere :

 -e-mail cu numele şi prenumele complet ( aşa cum vreti sa apara pe diplomă), adresa şi numărul de telefon la:

 e-mail:lumina.abundentei@gmail.com

COSTUL CURSULUI ONLINE ARE UN PRET MINIM APROBAT DE THETAHEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE® DIN SUA

 *** PERSOANELE CARE DORESC SA PARTICIPE SI NU POT SA  ISI PERMITA COSTUL NE POT CONTACTA  LA TELEFON 0726042604 PENTRU SOLICITAREA UNEI BURSE DE REDUCERE A COSTULUI DE PARTICIPARE SAU SE POT INSCRIE PE FORMULARUL DE INSCRIERE CU BURSA DE REDUCERE***

Locuri Limitate!!! Maxim 20 de locuri permise pe un curs online.Locurile se ocupa in ordinea inscrierii.O persoana se considera inscrisa dupa ce achita costul cursului .

Date

May 13 2022 - May 15 2022

Time

4:30 pm - 10:00 pm

Cost

700RON

Organizer

"Lumina Abundentei"
Phone
0040726042604
Email
lumina.abundentei@gmail.com
Website
http://www.luminaabundentei.ro

Recent Posts

Recent Comments

    Submit a Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *